13 Temmuz 2011

ODTÜ'lüler böyle mezun olur


Bu ülkede böyle de güzel insanlar var. Yaşadığı ülkeye karşı kafa yoran, ülkenin sorunlarını mesele eden, sıcacık güzel insanlar.

İyi ki varsınız ve hep böyle kalın. Sistemin sizi değiştirmesine asla izin vermeyin.

Not: Fotoğrafları gönderen arkadaşa çok teşekkür ederim.













7 yorum:

Plaseyi Hanri Gibi Vuruyorum dedi ki...

Tepkiler inanılmaz! Hepsinin fikrine sağlık.

Adsız dedi ki...

evet ODTU cok sansli: harika bir rekorleri var. Polisi bile universiteye sokmadi. bizim rektor ise bizi resmen ezdi: yurtlardan atti, eve; "cocugunuza sahip çikin" diye mektup gonderdi, polisi universiteye soktugu ilk gun polis kutupaneye girip biber gazi sikti, gitar calanlari gozaltina aldi ve bunlara karsi cikan ogrencilere uzaklastirma cezasi, hocalara uyari cezasi verdi. bilin bakalim biz kimiz?..

koala dedi ki...

@ Adsız; ODTÜ olmasın

Adsız dedi ki...

bilemediniz ama yaklastiniz. ipucu veriyorum: onlarin kampusunde de tilki yasiyor bizim kampusde de.

koala dedi ki...

@ Bu rektör hadisesi Gaziantep'te olmuştu, doğru mudur?

Adsız dedi ki...

koala: ODTU rektoru gecen yil kampuse polisin girmesine izin vermedi ve gorece olarak ODTU daha ozgurdu. neyse ve su bir gercek: iki universitenin kampusunde de tilkiler yasiyor ve cok sevimliler. insanlara da alisiklar. yurtlarin penceresinden attigimiz ekmekleri yemeye geliyorlar.

Adsız dedi ki...

google: "rektorden mektup var: cocugunuza sahip cikin" yazdim. ve meger rektorlerin mektup yazmasi bayagi modaymis. google: gitar caldigi icin gozaltina alinan ogrenci yazdim: meger bu uygulama da pek bi moda olmus. saka gibi bir ulkeyiz ama ben ne yazik ki buna gulemeyecegim. neyse ben "daha ileriye... en ileriye" diyeyim ve baska bisey demiyeyim.