4 Aralık 2009

Bu plaka böyle olmamalı



Adnan Polat'ı severim, hatta onu sevmemin nedeni dönemin büyük yıldızı Kosecki'yi formasını yere fırlattığı için yollamasıdır. Galatasaray Kulübü'nün değerlerinin, bireylerin üstünde olduğuna yönelik kafamdaki ilk imgelerden biriydi.

Biraz önce bu fotoğrafı gördüm, "yapma" dedim kendi kendime. Evet, Galatasaray ve Galatasaraylılar açısından iyi bir espriydi bu 20.45 hadisesi (bireysel olarak tasvip etmesem de). En büyük rakibine yıllarca unutulmayacak bir buhran yaşattın.

Ancak bunu plakaya taşımak hoş olmamış, hele titr'i Galatasaray Başkanlığı olan birine hiç yakışmamış. Üzüldüm hakikaten, bizi diğerlerinden ayıran farkımız olmalı Benzemeye başlarsak (ki, başlıyoruz) hoş olmaz.

2 yorum:

akakiyeviç dedi ki...

Bir başkanın,Kahvedeki insanın seviyesine inip bunları yapması gerçekten üzücü.Bir de Türkiyenin en büyük kulüplerinden birinin başkanı bunu yapan.

Ama araba da güzelmiş :P

Saunders82 dedi ki...

Ya herşeye de muhalefet olmak için yorum yapmayın. Onun tekrar dile getirdiği ince bir epridir sonuçta ne alakası var yani benzemekle? Keşke onlar da böyle bu düzeyde espriler yapsa... Adnan Polat Fener formasıyla gayet güzel poz da vermiştir. Fener bayrağını yırtarak kolunu sokan, lacivert kalemle GS forması imzalamayan, kendi TV kanalında "Nasıl s*kt*k Fener'i?" diyen bir kulüp zihniyetine sahip değiliz. Gören duyan da plakasına NKFVAS yazdı sanacak :)