4 Aralık 2009

Raikkonen artık rallici


F1'in ünlü Fin pilotu Kimi Raikkonen, gelecek sezon Dünya Ralli Şampiyonası'nda yarışacak. Citroen takımı adına yarışacak olan Raikkonen, ralliye geçişini "Yeni ama çok heyecanlı bir mücadele" olarak yorumladı.

Sadece 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını belirten Raikkonen, gelecekte ne olacağını hep birlikte göreceklerini ifade etti.

Sözleşmeye göre, Raikkonen’in 2011’de yeniden Formula 1’e dönme hakkı bulunuyor.

3 yorum:

Unknown dedi ki...

Sozlesmeyi Ferrari fesh etmis. Eger 2010' da baska bir F1 takiminda yarismazsa 17 milyon, yarisirsa 10 milyon euro tazminat alacakmis. (Ben de yarismiyorum, para filan veren yok. Yarismak icin uste para bile verebilirim mesela.)

Bildigim kadariyla sadece MacLaren'in 5 milyon euroluk bir teklifi olmus elemana.

Param cebimde, biraz da ralli parkurlarinda takilayim diye dusunmus sanirim. Seviyorum bu adami, imajini filan onemsemiyor hic. Kafasini dinler onumuzdeki sene.

koala dedi ki...

@ Barış; bir de alkol sorununu çözse süper olur. Ben de çok severim elemanı. Gerçi sevmediğim Finli yoktur

Ozan dedi ki...

ferrarinin yaptığı en büyük hata bu adamı göndermke oldu massa kazma yapmasa kalmalıydı bence yıllardır izlerim massayı adamda azim yok ya he birde 2007'de raikonenin rakibiydi ya hamilton adam çaylaktı o zaman forumlarda karaçaylak dedim mi ırkçı olmuştum aslında karacahil diyicektim ama karaçaylak dedim :D aslında ırkçı bir açıdan yaklaşmadım yaklaşmamda ama insanlarımız anlamak istediği gibi anladığı için sorun oluyor