25 Ekim 2010

Rica ediyorum siktirip gidin (2)

Valla serisel bir durum düşünmemiştim. Hatta şöyle özetleyeyim 36 yaşındayım hayatımda hiçbir futbolcu için 'siktir git' kelimesini kullanmamıştım (OFK maçı sonrası Sabri'ye söylemiştim) ama bu arkadaşları o forma altında görmek bana eziyet haline gelmeye başladı birkaç zamandan bu yana. Hele de, Fenerbahçe maçından sonra.

Seri gibi olmasını istemedim ama ilki budur, ikinci parça aşağıda.

Umarım o forma altındaki kimseye bu sözü bir daha etmem. Ama bu adamlar ağzıyla değil kıçıyla kuş tutsa, benim için hayalet forma niteliğinde olacaktır, kendilerinin varlığı.


Rica ediyorum siktir git. Delikanlılığın, açık sözlülüğünü al ve git olur mu? Ayrıca şahane (!) geri paslarını da götürürsen pek sevinirim.


Rica ediyorum siktir git.


Rica ediyorum siktir git. Rijkaard dönemi boyunca sapır sapır dökülüp, Rijkaard gönderildikten sonra aniden toparlanma çabanı al ve git.


Rica ediyorum siktir git. Taraftara yaranma çaban, 10 yıldır beceremediğin ortalarınla birlikte, dilediğin yere gitmekte özgürsün.


Rica ediyorum sus artık. İstanbul'dan Pensilvanya'ya kadar uzanan yolu, kat ettiği mesafe kadar sikeyim.

Ulan Hagi için de "İyiydi filan ama biz idare ettik" dedin ya, bravo sana. Laf etmediğin bir Hagi kalmıştı, ona da dil uzatarak seriyi tamamladın. Ali Sami Yen ve Metin Oktay için bekliyoruz artık senden eleştiri. Bir onlar kaldı çünkü laf etmediğin.

9 yorum:

Ozan dedi ki...

ellerin bal yesin abi harika olmuş akşam akşam çok hoşuma gitti :D

hagininsolayagi dedi ki...

Hakan, Hagi için ne ara kurdu o cümleyi? Kaçırmışım orayı...

Hagi'ye de laf söyledi ya, ağzının orta yerine sıçayım, ağız ishalinden muzdarip herif...

Ozan dedi ki...

bunlar bir tek rijkaardı satmadı galatasarayı sattılar resmen itin köpeğin ağzına sakız ettiler

Saunders82 dedi ki...

Ne için dedi Hakan o lafı Hagi konusunda, futbolculuğu mu yoksa teknik direktörlüğü mü?

Adsız dedi ki...

Siz Hagi'yi idare ettiniz biz artık sizi idare edemiyoruz. Ne olur şu Uefa Kupasının diyetini ödeyelim, bu takım üstünden konuşmasınlar. Her söyledikleri batar, acıtır mı yav? Yeter artık ben daha dayanamıyorum bu adamlara... 10 yıldır konuşa konuşa kanımızı emiyorlar sanki...

Adsız dedi ki...

UEFA kupası için de yerlilerin kenetlenmesi sayesinde kazandık demişti.
O zamanki yabancıların emeğini yok saymıştı.Geçmiş başkanlar için de çok başkan idare ettim ben demişti.
Şu UEFA kupasını versek de strip gitseler artık.Tek çare bu gibi.

ultrAs dedi ki...

eyvallah mustafa sarp'ı bende istemiyorum ama adam en azından yürekten oynuyor,aynı şekilde sabri sarıoğlu da,ilk defa bi görüşte uyuşamadık lucarelli,haksızlık yapıldığı düşüncesindeyim.ama 0-0 lık fenerbahçe beraberleiği herşeyin düzeldiğinide göstermez,ama bize düşen takımı her koşulda desteklemek

oryil dedi ki...

valla bunların siktirip gitmesini beklemektense sikip göndermeli

Saunders82 dedi ki...

Ya allah için şu durmadan kaburgasında ezilme mi yırtık mı olan Niang'ın ağzına biri emzik versin artık. A.q. Baros'un ayağını kırdılar geçen yıl Baros çıkıp 2 kelime etmedi. Ne ağlaklar... 10 yıldır biz bu kadar konuşmadık. İyiki Neill, Cana gibi yıldırıcı adamlarımız var artık da kafalarına göre at koşturamayacaklarını anladılar nihayet!